Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Van Babyziel naar Lichtwerker

Ik vertel je in de Masterclass het gehele proces wat je als Ziel doormaakt zodra je loskomt vanuit de Bron.
Je gaat de indaling aan om als Ziel in een mensenlichaam te incareren.
Vervolgens zoek je de weg terug naar de Bron.... 

 
Ik krijg heel erg vaak de vraag: 
Wat is het doel van je ziel?
Wat is mijn zielsdoel?
​Wat is mijn missie?

 
Om deze vraag te beantwoorden heb je heel veel informatie nodig. Je zou eigenlijk eerst moeten weten wat een ziel is, hoe je ziel is ontstaan, en wat de kracht van de energie van je ziel is. Je moet eigenlijk weten op welk bewustzijnsniveau je ziel is geïncarneerd en wat de leeftijd van je ziel is.
Eigenlijk nog veel meer.

 
Het is dus eigenlijk geen vraag om in één zin te beantwoorden. Daarom heb ik er een Masterclass van gemaakt. Deze duurt 1,5 uur. Je kan het in verschillende delen bekijken, maar ook in één keer!
​Wat jij wilt ;-)  
 
Waarom? Omdat de ziel je zo veel te bieden heeft.
En ook omdat het nu in deze tijd erg belangrijk is om vanuit de zo hoogst mogelijke energie te handelen. Om in de zo hoog mogelijke energie te zijn. Je helpt jezelf, je leven en je ziel daar zó enorm mee! Niet alleen jezelf, maar ook je medemens en onze prachtige aarde!

 
De aarde is in energie aan het verhogen, en als jij in lage energie blijft zal het steeds lastiger voor je worden om mee te komen de bewustzijnssferen te doorleven.
 
Zodra je begrijpt wat de hogere beweegredenen zijn voor bepaalde levenslessen kan je gemakkelijker je oordeel en je veroordelingen naast je neerleggen.
Zo kom je vervolgens gemakkelijker in een hogere frequentie.

 
Zodra je beter begrijpt dat iedereen precies bezig is volgens het grote plan, geeft jou dat meer ruimte om in je eigen energie te blijven en door de bewustzijnssferen heen te groeien.
 
Ook als je therapeut of heler bent, als je op welke manier dan ook met mensen werkt kan je met deze informatie iemand veel beter plaatsen. Je begrijpt dan de ontwikkeling en specifieke levenslessen beter. Je begrijpt de triggers en de uitdagingen beter. Dat helpt jouw groeien, het geeft je vertrouwen en het brengt je de informatie die je nodig hebt. 

Fijn dat je kijkt!


Presentatie door
Esther Buijs 
Van Babyziel naar Lichtwerker

Deel deze masterclass