Masterclass Energetisch Lichtwerk
mét unieke spirituele minicursus om ook deze bijzondere techniek te leren.

Energetisch lichtwerk
Welkom bij deze Spirituele Masterclass! Wat fijn dat je wilt leren hoe je met je ongekende en spirituele talenten om kunt gaan. Je zal net als ik, al vele momenten hebben meegemaakt dat je het gevoel had dat je: 

'Iets aan de energie te kunnen verbeteren of veranderen’ maar je wist eigenlijk niet wat nou precies.
 

*Of je had het gevoel dat er meer om je heen gaande was dan je kon zien, maar je wist niet hoe ermee om te gaan. Dat gaf je een angstig gevoel. Angst voor het onbekende of onmacht.
 
*Of je kreeg het sterk gevoel dat je iets kon doen om een situatie of energie te veranderen dmv een waarschuwing of een handeling, maar je had geen idee waar te beginnen of de mensen om je heen namen je niet serieus.
 

*Of je voelde dat een bepaalde situatie een bepaalde kant op zou gaan maar je wist dat je er niets aan mocht/kon doen. Omdat je weet dat sommige dingen nu eenmaal ‘moeten’ gebeuren. Later kreeg je de bevestiging van wat je toen voelde en dat sterkte je in het vertrouwen in je intuïtie. ...Maar je begrijpt nu nog niet zo goed waarom nu juist jij dit voelde....Wat moet je er mee? Wat kan je ermee? 
 
*Of je deed/doet iets vanuit gewoonte waarvan je jaren later ontdekte dat het ‘een naam heeft’ en een spiritueel talent is die je onbewust al had ingezet/gebruikt…
 
Als je bovenstaande herkent zal je ongekende spirituele talenten hebben en is het de hoogste tijd om daarmee aan de slag te gaan. Deze tijd op aarde is er zoveel gaande in de energie dat iedereen die inmiddels op een energetisch niveau heeft bereikt, zijn of haar bijdrage moet gaan leveren om alle zeilen bij te zetten. 


Dat wat je voelt, voel je niet voor niets. Je bent met een gave geboren. Dat is niet voor niets. We hebben je nodig! 

In deze Masterclass met minicursus leg ik je uit:
- Wat het verschil is tussen een geest en een ziel,
- Ik vertel je over het leven en de dood, wat er gebeurt zodra je dood gaat en wat er gebeurt voordat je wordt geboren,
- Hoe je je afstemd op hogere energieën die jou hulp, energie en kracht geven,
- Ik leer je bescherming en een licht-kracht veld om je heen te activeren,
- Ik leer je om zoekende zielen naar het licht te begeleiden en hulp van Engelen en andere begeleiders aan te roepen,  
 - En nog veel meer.....


Het 'werk' kan je gewoon vanuit huis doen. Het is jouw persoonlijke bijdrage aan het universum, de wereld, het licht, de andere zielen. Door dit 'werk' te doen deel je jouw licht.
Wat je geeft krijg je terug! Delen is gelijk aan vermenigvuldigen.
Deel jij jouw licht? Dan zal je licht terug ontvangen. Dat beloof ik je!  

Ik leer je veilig, met respect, duidelijk en krachtig te werken. Wat ik jou in deze Spirituele Masterclass leer, kan je de rest van je leven gebruiken. En je kan het vervolgens doorgeven aan anderen.

Je zal vanzelf merken wanneer, waar en hoe vaak dat nodig is. Sommige periodes is het wat vaker en sommige periodes tijdelijk helemaal niet nodig. Doordat je nu een goede training krijgt zal je precies weten en voelen hoe, wanneer, waar, waarom en 'met wie' je werkt. 

Je zal merken hoeveel voldoening, dankbaarheid én energie het je zal brengen.  Zodra je 'dit werk' gaat doen zal je zelf ook van frequentie verhogen omdat je andere zielen helpt hun frequentie te verhogen. Het helpt daarmee alles op aarde en in het universum in een hogere frequentie te brengen.

Het heeft een energetische wisselwerking. Je zal vervolgens in de energie geholpen worden…wat je geeft krijg je terug. Daarom is het zo helend! Dit werk is letterlijk verlichtend!

Waarom nu precies jij met jouw frequentie? Omdat iedereen een eigen frequentie heeft. Iedereen zal daarmee een specifieke groep zielen kunnen helpen die nu vast zitten tussen de energetiesche astrale lagen. Vandaar dat jouw bijdragen zo nodig is! Vandaar dat jouw bijdrage zo gewaardeerd zal worden!  


Deze Spirituele Masterclass duurt 1 uur en 5 minuten. Je ontvangt daarbij nog 4 extra lessen/meditaties die jou leren om veilig te werken met de kracht van jouw licht. 
 
Na betaling kan je direct en zo vaak als je wilt kijken. De techniek-oefeningen en meditaties kan je zo vaak herhalen totdat je het helemaal eigen hebt gemaakt. Hiermee is het een unieke en complete online training waar je nog vele jaren plezier van zult hebben en de rest van je leven zult gebruiken om te werken met jouw lichtkracht! Dat weet ik zéker!

​Je mag mij ook altijd per mail vragen stellen! 

Liefs,
Esther Buijs 

Presentatie door
Esther Buijs 
Uit de serie Spirituele Masterclasses

Deel deze masterclass